Ninja Turtles


Jednom davno sudbina je htjela da se netko pobrine za zla stvorenja koji narušavaju idilu u svijetu.

Naših četiri prijatelja kornjača - Leonardo, Donatello, Michelangelo i Raffaello odlučilo je preuzeti stvar u svoje ruke pokazati zlim stvorenjima da im nije mjesto među nama. Kornjače su mutirale i postale Njinja ratnici, a njihovo obavezno oružje postali su dugi noževi, shurikeni, mačevi i sjekire s kojima pobjeđuju svako čudovište i mutirano biće. Glavni neprijatelj kornjača je opasni Shredder koji je i sam odmetnuti ninja, a naoružan je mačevima i sabljama. Opasni i hrabri, bore se za dobrobit cijele zemlje i osvajaju djecu širom svijeta.

BarbieBarbie ne treba posebno predstavljati. Najpoznatija i najprodavanija lutka na svijetu zabavlja djevojčice svojim inačicama i prekrasnim haljinama, autima, kućama, Kenom, Shelly i prijateljicama. Ima istančan ukus, smisao za modu, prati sve trendove od baleta do ogrlice po posljednjoj modi.

Od davne 1959. godine do danas osvojila je srca milijuna djevojčica.  Barbie je postala svojevrsna kulturna i modna ikona.

Ben 10Naš heroj Ben 10 se vratio. Sada ima 15 godina, stariji je i iskusniji. No je li spreman za sve nove izazove koji ga očekuju? Kada djed Max misteriozno nestane, Ben 10 nakon nekoliko godina odluči ponovno staviti Omnitrix na ruku. Međutim, Omnitrix se rekonfigurirao i sada Ben 10 treba savladati sve nove vještine vanzemaljaca i naučiti kako upotrebljavati njihove moći u borbi protiv brojnih zlikovaca.

CarsIz fantastične Disney radionice dolazi nam priča o vrlo posebnim autima koji su osvojili mališane diljem svijeta.

Munjeviti Jurić  sportski je auto koji sanja o velikom uspjehu na slavnom prvenstvu automobilskih utrka, Piston Cupu.
Zbog nezgode  koja mu se dogodi putem, prisiljen je potražiti pomoć u malenom gradu, Kurbli Bistri. U malenom gradu doživjet će velike stvari i naučiti da proći kroz cilj prvi nije najvažnije dostignuće u životu. 

ChuggingtonChuggington je jako posebno mjesto u kojem žive sasvim posebni vlakovi. Od milja ih zovu „Chuggeri“,   a pokreću ih razni motori. Upoznajte aerodinamične dizel lokomotive, električne super-brze vlakove, trolejbuse i stare parne strojeve. Upoznajte Vilija, Bornu, Koko, Gabi, Danka, Klaru, Andru, Relju……

Nerazdvojnu trojku početnika čine lokomotive koje uče voziti tračnicama i obavljati osnovne zadatke. To su Vili, nadobudna i ponekad nagla crvena lokomotiva, Borna, lojalni i robusni teretnjak te Koko kojeg njegova brzina i odvažnost često dovode u neprilike.

My little PonyJedna od najvećih i najpoznatijih tvornica igračaka Hasbro darovala nam je preslatke male konjiće imenom My Little Pony.

Raznih su boja i imaju posebno dugu kosu, predviđenu za češljanje, uređivanje i njegovanje na najrazličitije načine. Od početka osamdesetih godina, kada su se pojavili, pa sve do danas, postali su omiljene igračke djevojčica diljem svijeta. 

Transformers Kad je davne 1984. japanski gigant Takara izbacio na tržište igračke malih robota koji se mogu pretvarati u vozila i obratno, ni teoretski nije mogao predvidjeti kakav će uspjeh polučiti! 

Roboti koji se transformiraju u prijevozna sredstva i obratno, podijeljeni u dvije zavađene skupine, dobre Autobote i zle Deceptikone, uništili su vlastiti planet Cyberton u borbi oko izvora energije zvanog Allspark i u potrazi za novim staništem – dospjeli na Zemlju. Tu će se njihova sudbina ispreplesti sa sudbinom ljudi....