Toy Story

 

Ponovno otvorite kutiju s igračkama i vratite se u zabavan svijet Woodyja, Buzza i ostatka omiljene ekipe!

3. dio je u 3D tehologiji, a Woody, Buzz Svjetlosni i ostatak njihove družine doživljavaju velike životne promjene. Andy se priprema za odlazak na koledž i njegove se igračke odjednom nađu… u vrtiću!

Ali neobuzdana dječica svojim malim ručicama ne ponašaju se prema igračkama onako kako su to one zaslužile, pa igračke počinju planirati veliki bijeg…   

EKIPA “PRIČE O IGRAČKAMA” KOJU POZNAJEMO

WOODY je kauboj koji, kad ga se povuče za  tregere, izgovara nezaboravne rečenice iz televizijskog šoua Woody’s Roundup. On je Andyjeva omiljena igračka. Bez obzira što je Andy odrastao, odani šerif vjeruje da mu je još stalo do igračaka. Dok ostale igračke brinu za svoju nesigurnu budućnost, Woody ostaje glas razuma. Kao brižni vođa, brine se da niti jedna igračka ne bude zaboravljena.
                
BUZZ SVJETLOSNI (BUZZ LIGHTYEAR) je svemirski rendžer koji ima laser i krila. Buzz je igračka iz snova svakog dječaka. Ubrzo postaje omiljen i Andyju. On je Woodyjev najbolji prijatelj. Bilo mu je stalo jedino da porazi zlog Zurga, no sada jedino želi zadržati svoju obitelj igračaka na okupu. Pokazat će se neke strane njegove osobnosti za koje ni sam nije znao da postoje.

JESSIE je vesela kaubojka uvijek spremna za avanturu i za pomoć prijateljima u nevolji. Kako se približava čas Andyjevog odlaska, Jessie je u strahu da će biti napuštena. Preuzima vodstvo zalažući se za to da igračke uzmu svoju sudbinu u vlastite ruke. No, hoće li požaliti zbog te odluke?

KRMI (HAMM) je roza kasica-prasica. Još je uvijek najpametniji na svijetu. Bar bi htio da svi to misle.

KRUMPIROSLAV (MR. POTATO HEAD) je vječiti pesimist, izvana hladan i tvrd. No, njegova odanost gđi Krumpiroslav (Mrs. Potato Head) otkriva da nije sve onako kakvim se na prvi pogled čini…

GĐA KRUMPIROSLAV (MRS. POTATO HEAD) najviše voli gospodina Krumpiroslava (Mr. Potato Head). Obožava svog supruga i uvijek mu je spremna pomoći. Jednako je nagla kao i njezin muž.
             
REX možda izgleda kao opasan dinosaur, no on je najomiljeniji od svih igračaka. Bez obzira što je uvijek zabrinut i nesiguran, na Rexa se mogu osloniti svi njegovi prijatelji.

ŽIĆO (SLINKY). Pas je čovjekov najbolji prijatelj. Ova izreka vrijedi i kad su u pitanju igračke. Slinky ima neograničeno povjerenje u Woodyja i uvijek će biti tu za njega.

RIĐAN (BULLSEYE)  je Woodyjev prijatelj još iz vremena Woody’s Roundupa. Bullseye može preskakati ogromne kanjone i brz je poput vjetra. Pogotovo ako je u sedlu Woody.

SVEMIRCI (ALIENS). Ova zelena igračka s više pari očiju puna je poštovanja prema svojim “roditeljima” Potato Headsima koji su im spasili život. Aliensi će im zbog toga biti vječno zahvalni.

BARBIE je preživjela sve vrtne rasprodaje i proljetna čišćenja, ali dani njene slave prekinuti su kad je Andyjeva sestra Molly baci u kutiju s donacijama za dječji vrtić. No, Barbieno očajanje je kratkog vijeka. Njezin vrckast karakter ponovo oživljava čim ugleda Kena i njegovu kuću iz snova u vrtiću Sunnyside. Iako se na prvi pogled tako čini, Barbie nije samo još jedna zaljubljena igračka – naučit će Kena što znači pravo prijateljstvo.

ANDY, vlasnik igračaka, sada ima gotovo 18 godina i tek što nije otišao na koledž. Zidovi njegove spavaće sobe nekoć su bili oblijepljeni posterima Buzza Svjetlosnog, no danas se tamo nalaze fotografije sportskih automobila, rock-bendova i skejtbordera. Iako se više ne igra sa svojim igračkama, nije ih mogao baciti u smeće. Kako se približava vrijeme njegovog odlaska, morat će odlučiti što će s njima učiniti.