Nerf

Svi ljubitelji prave filmske akcije došli su na svoje uz Nerf!

Linija proizvoda namijenjena prvenstveno dječacima (ali i djevojčicama koje obožavaju akcijsku junakinju Laru Croft) idealna je za pravu akcijsku zabavu van kuće – u dvorištu ili pak na kvartovskom igralištu.

Najpoznatiji proizvodi iz bogate Nerf linije svakako su Nerf N-Strike ispaljivači! Dovoljno je reći Maverick, Recon ili Deploy i adrenalinska zabava može započeti!

Ovog proljeća Nerf je u znaku novog, poluautomatskog ispaljivača N-Strike Barricade!

Fantastično brz i "vatren", N-Strike Barricade ispaljivač zasigurno će svakog učiniti pobjednikom. Ovaj motorizirani, poluautomatski ispaljivač ima bubanj koji se okreće i u koji stane 10 strelica (koje su priložene uz proizvod). Uz N-Strike Barricade, akcijski filmovi s malih i velikih ekrana više nisu samo fikcija!

Ekipa iz kvarta sada može satima oživljavati akcijske scene, a roditelji mogu odahnuti – strelice kojima se pune ispaljivači izrađeni su od spužve, pa je igra Nerfom potpuno bezopasna!

Za ljubitelje timske igre, tu je Nerf Dart Tag! Najbolja NERF zabava dolazi uz ovaj set za dva igrača! Obucite specijalan prsluk, stavite cool naočale, zgrabite svoje oružje napunjeno strelicama i naciljajte prsluk protivnika. Ako je tvoja Nerf strelica pogodila prsluk protivnika i tamo ostala, bod je tvoj! U ovom setu za dva igrača dolaze i upute za pet različitih igara koje možete igrati u timovima!  

Budi i ti akcijski junak uz Nerf!