Moxie Girlz

Moxie Girlz – budi ono što jesi, budi svoja!


Upoznajte Moxie Girlz – to su Lexa, Bria, Avery i Sophina!Zašto su Moxie Girlz tako posebne? Jer je njihov životni moto - svaka djevojka ima snage učiniti nešto dobro. Moguće je sve, dokle god si svoja, iskrena prema sebi i drugima! Moxie Girlz vjeruju (vjeruj i ti) da se svi snovi mogu ostvariti!

A što ih čini Moxie djevojkom?

1. Samopouzdanje i optimizam
2. Hrabrost u ostvarenju želja i snova
3. Pozitivna energija

LEXA – ona je zaigrana, zabavna i kreativna! Njezina je životna želja postati redateljicom, a njezin smisao za humor baš sve obara s nogu. Obožava gledati filmove, obilaziti muzeje i čitati poeziju. A tek plesati! Lexa je omiljena u društvu, jer vam svojim zaraznim smislom za humor može uljepšati i najgori dan!

BRIA – radoznala, inventivna, apsolutni entuzijast! Za Briu, život je uvijek uzbudljiv, a svaki dan donosi neku novu avanturu! Želi postati modna dizajnerica, a svoju mapu sa crtežima uvijek nosi sa sobom. Voli slikati, čitati i stalno isprobavati nešto novo. Prava je brbljavica, a svi je cijene jer u svemu može pronaći nešto lijepo! 

AVERY
– snažna, odlučna i energična! Vjeruje da je sve želje moguće ostvariti, ako se dovoljno potrudiš i snažno vjeruješ u svoje snove! Avery je kapetan svog odbojkaškog tima, obožava sport i svoje slobodno vrijeme načešće provodi vozeći bicikl, na svom snowboardu ili skateboardu! Avery je vrlo aktivna i stalno zaposlena, ali uvijek ima vremena za svoje prijateljice!

SOPHINA – topla, obzirna i brižna! Uvijek misli na osjećaje i potrebe drugih ljudi i vjeruje da zajedno možemo učiniti svijet boljim. Želi postati tekstopisac. Vrlo je maštovita, a najviše voli putovati i kampirati. Sve svoje doživljaje u trenu može pretočiti u stih! Prijateljice je obožavaju jer je za njih uvijek tu!