Furry Frenzies

Uvijek su u pokretu, uvijek spremni za akciju i zabavu!

Oni su Furry Frenzies – munjeviti  krzneni ljubimci!Istraživanje uz njih postaje urnebesno smiješno, a u potrazi za pustolovinama do izražaja dolaze njihovi osebujni karakteri. Radoznali, zabavni, brzopleti, pomalo zbunjeni, željni pažnje, vječno gladni…..upoznajte Furry Frenzies!

Dash McFlash – brzinom svjetlosti “zuji” uokolo, a s ekipom je u akciji spreman provesti cijeli dan! Brzina je njegov život, a svi izazovi svode se na jedan nazivnik – utrka! (JEŽ)

Buster Bow Wow – u potrazi za zabavom, ovaj mali veseli naivac često upadne u nevolje! On je zapravo onaj zbunjeni šašavac  koji će vas redovno nasmijati do suza! (PAS)

Captain Crash
– o da, on je taj koji će “složiti frku” prvom prilikom, a potom netragom nestati! (RAKUN)
Flurry In a Hurry – sigurna da sve najbolje zna, ona mora biti glavna! Iako je ponekad u gadnoj nevolji, ova pametnica uvijek pronađe izlaz. (ZEČICA)

Rascal Relly
– majstor za  nesporazume, uvijek će nešto “skuhati” i izvući se iz kaše na galamu! (MAČAK)
Bumper McBones – radoznalo štene voli njuškati i istraživati nova mjesta. Ponekad se toliko zanese, da  niti vidi niti čuje, a osvijesti ga tek udarac u zid ili ogradu! (PAS)

Tizzy Tumbles – ona se čini slatka i sramežljiva, no kad je hrana u pitanju  sve prepreke savlada u trenu! Nema njoj do slasnog zalogaja! (ZEČICA)

Zippy Zip McNutty – jednom rječju – hiperaktivna vjeverica! Stalno švrlja uokolo. I za najdulji put ona će pronaći prečicu! (VJEVERICA)

Senorita Scamps – zavodnica bez premca. Ona ide kamo god poželi, a najsretnija je kad je u centru pažnje!
Najveća zvijezda munjevitih krznenih ljubimaca! (MACA)