DoraDobro došli u pravu avanturu sedmogodišnje djevojčice Dore i njezinih prijatelja! 

Uz Doru upoznajte mnoga egzotična mjesta, učite engleski, brojanje, pjevajte i sudjelujte u rješavanju različitih zadataka.

Dora i Čizma pozivaju vas da im se pridružite u njihovoj fantastičnoj avanturi!

DORA

Dora je radoznala i hrabra djevojčica koja živi s mamom i tatom. Uvijek spremna na avanture, često uz pomoć svog najboljeg prijatelja, majmunčića Čizme otkriva svijet i uči. Uz nju su Karta i Torba, kako bi joj pomogli u istraživanju. Odlučna, pozitivna, brižna i pažljiva – sve to je naša Dora!

ČIZMA (BOOTS)
Dorin najbolji prijatelj Čizma je živahan majmunčić koji često govori engleski. Jako voli svoju prijateljicu Doru, a prilikom zajedničkih istraživanja uvijek je drži za ruku. Prati je na svakom putu i obožava je nasmijavati, uvijek spremajući neko novo iznenađenje!

KARTA (MAP)

Karta je vesela  Dorina prijateljica koji stanuje zamotana u Torbinom džepu. Njezina je vrijednost neprocjenjiva, jer uvijek točno zna gdje ići i kako tamo stići. Uvijek pjeva: “Ako trebaš na neko mjesto doći, kladim se, ja ću ti najbrže pomoći!”

TORBA (BACKPACK)
Torba, dar Dorinih roditelja, uvijek putuje s Dorom, gdje god je njezin radoznao duh odvede.  Tu je da Dori osigura sve što joj je potrebno prilikom istraživanja.

LOPUŽA LISAC (SWIPER)
Ime otkriva sve. Da, lisac je lopuža velikog formata – uvijek pokušava ukrasti baš ono što Dori treba kako bi dovršila svoju potragu. Prefrigan i lukav, što god ukrade sakrije, a Dora, Čizma i gledatelji moraju otkriti gdje je ukradeni predmet sakriven.