Beyblade

Vrijeme je za novi, adrenalinski sport! Vrijeme je za Beyblade! Cijeli svijet zaluđen je Beyblade-om , a dječaci na svim kontinentima razvijaju nevjerojatne strategije za borbu! Kako sastaviti najmoćniji Beyblade i u Beyblade areni poraziti protivnika?  Kako postati Beyblade šampion? 
Vječna borba dobra i zla iz serije inspirirat će sve na turbo akciju, a Beyblade linija proizvoda omogućit će svim Beyblade fanovima razvoj strategija na kojima bi im pozavidjeli i najmoćniji borci svijeta!

Sakupljanje, sastavljanje i prilagođavanje Beyblade-a za borbu oduševit će sve ljubitelje adrenalinske zabave....3,2,1....zavrti Beyblade i pobijedi!Najveći junak Beyblade-a je GINKA koji se s grupom vjernih prijatelja beskompromisno suprotstavlja Dark Nebuli. Jedina misija Dark Nebule je preuzeti svijet i osloboditi sile zla da zavladaju njime. No, prije toga, moraju uništiti Ginku – jedinu osobu koja je dovoljno snažna da im se suprostavi! Sve započinje i završava s hrabrim Ginkom, koji će učiniti baš sve da obrani svijet i čast Beyblade-a!

U ovoj uzbudljivoj, adrenalinskoj priči prijatelji postaju ljuti neprijatelji, a neprijatelji najsnažniji saveznici!

Beyblade junaci


GINKA (Beyblade Storm Pegasus)


Najbolji među najboljima, nikad ne odbija pravu Beyblade bitku! U stalnom je pokretu, a svi koji ga upoznaju zadivljeni su njegovom energijom.
 


Svojim zvrkom Storm Pegasusom i nevjerojatnom borbenom taktikom pravi je problem za Lovce na lica i najveća prepreka njihovom paklenom planu.

KYOYA (Beyblade Rock Leone)

Nekad vođa Lovaca na lica, grupe koja zlostavlja slabije, pod utjecajem Ginke shvaća koliko griješi.Destruktivan i besmisleni život ostavit će iza sebe i priključiti se Ginki u borbi protiv nekadašnjih prijatelja, Lovaca na lice.


KENTA (Beyblade Flame Saggitario)

Kenta obožava Beyblade! Nakon što vidi Ginku u Beyblade areni, postaje njegov veliki prijatelj, odlučan da otkrije sve tajne Beyblade-a.Uz Kentu, Ginka će otkriti snagu pravog prijateljstva, a Kenta će izrasti u pravog Beyblade borca!

MADOKA

Madoka je  je glavna Beyblade tehničarka. Iako se nikad ne bori, zna apsolutno sve o Beyblade-ima.  U  njezinoj Beyblade radionici popravljaju se i optimiziraju zvrkovi za što uspješnije borbene aktivnosti.

I

Madoka je važan dio tima – sa svojim prijateljima često razrađuje taktiku i pripreme za Beyblade bitke.

BENKEI (Beyblade Dark Bull)

Baš kao i Kyoya, nekada je bio Lovac na lica. Brutalnog izgleda, ali velikog srca, do kosti lojalan Kyoyi.U trenutku kada Kyoya odluči napustiti zloglasne Lovce na lica i boriti se na strani dobrih dečki, Benkei će učiniti isto.

Beyblade zlikovci


RYUGA (Beyblade Lightning L-Drago)


Vođa Dark Nebule i najveći Ginkin neprijatelj. Godinama je bio u komi, no iznenada se budi privučen prisustvom Ginke i njegovog zvrka Storm Pegasusa.Zao i nemilosrdan, crpi energiju svojih Beyblade protivnika i tako prikuplja snagu za svoj konačni cilj – napuniti zvrk Lightning L-Drago-a nevjerojatnim moćima i osloboditi sile zla da zavladaju svijetom!

DOYI (Beyblade Dark Wolf)

Glavni i odgovorni izvršitelj Dark Nebule. Njihov je plan osloboditi davno zabranjeni Beyblade i omogućiti silama zla da zavladaju svijetom.Doyi mora uništiti Ginku jer samo on može stati na put njihovom paklenom planu.