Tomy

Više od 80 godina Tomy uveseljava djecu i roditelje cijelog svijeta.

Brand Tomy postao je sinonim za kvalitetnu, inovativnu i nadasve zabavnu igru. Tomy vam je osigurao najbolji izbor proizvoda za djecu svih uzrasta (i njihove roditelje). Tomy proizvodi su savršena pomoć svakom novom roditelju - od vrhunskih monitora i nosiljki za bebe do igračaka za uspješan razvoj vaše djece.

Ukoliko vam kupanje predstavlja „noćnu moru“ – Tomy proizvodi Aqua fun učinit će kupanje najzabavnijim dijelom dana vašeg djeteta.  Bilo da samo šaraju ili se ozbiljno kreativno izražavaju,  Aquadraw i Megasketcher podloge za crtanje osigurat će Vašoj djeci vrhunsku zabavu, a bez puno prljanja, nereda i pospremanja nakon igre.Otkrivanje svijeta oko sebe, puzanje, hodanje, prvo smijanje, otkrivanje osnovnih boja i zvukova, prve riječi...sve su to neprocjenjivi trenuci u razvoju vašeg djeteta – zato im je potrebno osigurati igračke koje potiču maštu i aktivnosti, a  tu je Tomy tržišni lider. Edukativne igračke poput Discovery šatora i linije Play to Learn proizvodi su koji će stimulirati Vaše dijete da otkriva svijet na najzabavniji način. 

Ukoliko je i vaše dijete opčinjeno cestama, vozilima, tračnicama i vlakovima, Tomy linije Tomica i setovi za igru Tomica i prijatelji razbudit će maštu vašeg djeteta i donijeti vam sate i sate zabave.

Uživa li Vaša obitelj u društvenim igrama – ne zaboravite na mega uspješnice u Tomy ponudi – Ne budi tatu i Pop up pirate.

Uživajte u igri!