Playskool

Igra je za djecu najprirodniji način učenja. Tako spoznaju svijet oko sebe, razvijaju svoje tijelo, ali i duh.  Prije više od 80 godina, Playskool je nastao upravo na toj jednostavnoj ideji. Osamdeset godina kasnije, možemo reći da je upravo Playskool – više od igre.Igra veseli djecu, stimulira njihova osjetila, razvija maštu i ohrabruje njihovu radoznalost. Uz Playskool igračke samostalno istražuju, spoznaju svijet oko sebe, a tako izgrađuju i samopouzdanje.  Igra pomaže djeci da, dok odrastaju, zapravo upoznaju sve mogućnosti koje im život pruža! 

Vjerujemo da, kad se djeca smiju, lakše uče. Zato je za nas zabava više od igre!

Različite vještine razvijaju se u različito doba i u različitim fazama razvoja vašeg djeteta. Dob vašeg djeteta pomoći će vam da otprilike odredite gdje se ono nalazi u razvojnome slijedu djetinjstva.Igrajući se Playskool igračkama djeca zapravo razvijaju grubu i finu motoriku, osnovne lokomotorne vještine, koordinaciju oko-ruka, osjećaj za ravnotežu, uče puzati, uzročno-posljedično povezivati,  razvijaju maštu...

Pomoću Playskool igračaka mogu „igrati“ i razne životne uloge – usisavati kao mama ili popravljati kao tata!
Kako bismo malenima omogućili pravu zabavu, nastavili smo tradiciju razvoja igračaka koje govore jezikom djece.

Upoznajte Cool Crew zvijezde! To su usisavač Praško, sušilo za kosu Mila i bušilica Perica!
 
USISAVAČ PRAŠKO
Usisavanje postaje prava zabava uz Praška koji uvijek ima nešto pametno za reći! On stalno nosi osmijeh na licu, veselo trepće okicama, pjeva.... Nasmijavat će sve šaljivim frazama na hrvatskom jeziku, a raznim funkcijama dat će vašim mališanima osjećaj da stvarno - usisavaju.  Savitljiva ručka omogućit će im da dosegnu sva teško dostupna mjesta gdje se prašina rado skuplja, a tu je i šareni filter koji se okreće i proizvodi zvukove pravog usisavača!
Da je barem mamama i tatama tako zabavan usisavač!

SUŠILO ZA KOSU MILA
Upoznajte Milu, sasvim posebno sušilo za kosu! Nježnim povjetarcem osušit će kosu u trenu i usput udijeliti nekoliko važnih i korisnih savjeta o njezi i ljepoti kose. Da, Mila je sušilo koje govori hrvatski! Uz Milu uljepšavanje sada ima novu dimenziju... Mila – vaš novi modni detalj uz kojeg zabava nikad ne prestaje!

BUŠILICA PERICA
To je fantastično, reći će bušilica Perica pri vašem prvom susretu! Uz Pericu, ručice malih majstora spremne su za velike poslove. Perica je uvijek spreman podijeliti svoje dojmove i iskustva s malim majstorima, ohrabriti ih i nasmijati veselim frazama na hrvatskom jeziku. Sve poslove rješava u trenu, uvijek spreman za šalu…
Pa tko ne bi poželio Pericu, brbljavu malu bušilicu?