Lego


Lego je zasigurno najpoznatiji proizvođač igračaka na svijetu.

Popularnim Lego kockicama možete graditi dvorce, piramide, farme, automobile, svemirske brodove, laserske pištolje i sve ostalo što dječji um zamisli. Djeca se mogu igrati robotima iz linije Bionicle, raznim vozilima iz linije Technic, tu je linija Explore pomoću koje djeca mogu jahati slona ili letjeti balonom, a vrlo su popularne velike kocke linije Duplo za malu djecu sklonu gutanju malih predmeta.

Lego također nudi seriju World City – vatrogasne i policijske stanice, obalnu stražu, bolnice i sve ostalo što svaki velegrad sadrži, tu je i Harry Potter serija čije igračke prate filmove o popularnom čarobnjaku, Star Wars izdanje slagalica vozila i priča vezanih uz posljednji nastavak Ratova zvijezda – Osveta Sitha te najnovija Priča o igračkama. 

Predstavljamo vam i LEGO® Games, prvi komplet društvenih igara kojeg možete izraditi sami, igrati se njime i mijenjati ga kad poželite. Jedinstvena LEGO kocka kojoj sami kreirate izgled i promjenjiva pravila igre izvor su odlične zabave s obitelji i prijateljima.

DRUŠTVENA IGRA  ROBO CHAMP
Priključite se natjecanju u tvornici robota. Onaj tko prvi sastavi robota od dijelova ispravnih boja,  osvojit će ovogodišnji trofej i steći titulu Robo prvaka. Ukoliko drugi natjecatelj uzme dio koji treba vama, možda ćete ga morati ukrasti da biste pobijedili. Dinamična i zabavna igra za 2 do 3 igrača koju možete igrati uvijek iznova. Natjecanje traje oko 10-15 minuta.

DRUŠTVENA IGRA   MAGIKUS
Budite prvi koji će uspjeti smiješati čarobni napitak u velikom kotlu! Uz pomoć sove morate biti prvi koji će prikupiti četiri posebna sastojka s polica. Kradite sastojke i od drugih igrača kako biste ih usporili i pobijedili. Jednostavna, ali uzbudljiva igra za 2 do 4 igrača. Natjecanje traje oko 10-20 minuta.

DRUŠTVENA IGRA MONSTER 4
Na groblje se spustila noć, vrijeme za igru čudovišta i kostura. Prvi igrač koji složi svoja četiri čudovišta je pobjednik. Pri tome morate paziti na pauka koji voli uskakati među čudovišta i tjerati ih u bijeg! Uzbudljiva igra za 2 do 4 igrača u trajanju od oko 15-25 minuta.

DRUŠTVENA IGRA   LAVA DRAGON

Dokažite da ste najhrabriji vitez od svih i prvi prizovite zmaja s vrha vulkana. Izbjegavajte lavu i usporavajte protivnike dok se penjete prema pobjedi. LEGO kocka jamči da nikad nećete odigrati dvije potpuno iste igre. Za 2 do 4 igrača. Igra traje oko 15-25 minuta.

DRUŠTVENA IGRA RACE 3000
Hoćete li baš vi biti prvi igrač koji će doći do cilja i osvojiti trofej? Iskoristite prečice, pretječite protivnike punom brzinom i mijenjajte trake kako biste izbjegli ulje proliveno po stazi. LEGO kocka će začiniti ovu utrku za 2 do 4 igrača. Utrka traje oko 20-30 minuta.

DRUŠTVENA IGRA PIRATE CODE
Tko je najlukaviji gusar od svih? Odgonetnite tajne šifre protivnika prije nego li oni otkriju vašu i postanite kapetan gusara. Igra logičkog razmišljanja i puke sreće, tajni i blaga za 2 do 4 igrača. Traje oko 15-25 minuta.

DRUŠTVENA IGRA LUNAR COMMAND
Sagradite dovoljno svemirskih stanica za svoju posadu robota i astronauta prije svog protivnika. Šaljite NLO-e da ga usporite. Prvi kapetan koji sastavi cijelu posadu je pobjednik i može ispaliti raketu za Mjesec. Izuzetno uzbudljiva igra strategije za 2 igrača.

DRUŠTVENA IGRA RAMSES PYRAMID
Mumija kralja Ramzesa kuje planove da pokori cijeli Egipat uz pomoć svoje vojske mumija! Odgonetnite šifre i otključajte kristalne slojeve na putu prema vrhu piramide, pobijedite kralja mumija i uzmite mu krunu i blago. Obiteljska igra koja zahtijeva dobro pamćenje, vještinu i lukavost. Možete se natjecati jedni s drugima ili udružiti snage protiv kralja mumija! Zabavna igra za 2-4 igrača koja traje oko 20-30 minuta.

DRUŠTVENA IGRA CREATIONARY
Bacite LEGO® kocku da biste odabrali jednu od četiri uzbudljivih kategorija u kojima možete graditi: vozila, građevine, priroda ili stvari. Odlična igra za obitelj i prijatelje koja će na kušnju staviti vašu kreativnost, maštu i sposobnosti pogađanja i izrade. Na tri nivoa težine možete pokazati svoje graditeljske vještine dok vaši suigrači pogađaju što gradite. Interaktivna igra za 3-8 igrača koja traje oko 30-60 minuta.

DRUŠTVENA IGRA MINOTAURUS
Moćni Minotaur, mitsko čudovište, čuva tajni hram skriven duboko u labirintu. Budite prvi koji će dovesti svoje junake do hrama izbjegavajući Minotaura i vješto postavljajući zidove kako biste protivnicima prepriječite put. Jasna i jednostavna pravila čine ovu igru odličnom zabavom za cjielu obitelj (2-4 igrača). Igra traje oko 20-30 minuta.